Захвалница ученика и радника ЈУ Гимназија Прњавор

Ове школске године ученици IV4 рачунарско-информатичког смјера ЈУ Гимназија Прњавор заједно са својом разредницом проф. Данијелом Кнежевић осмислили су идејно рјешење за уређење школског дворишта.

Акција уређења је почела крајем марта и наше двориштанце већ добија свој коначан облик. У овој акцији учествовала су сва одјељења Гимназије и неколико одјељења ЦСШ Иво Андрић, од којих су највећи допринос дала одјељења I1 ауто-електричара и II1 пословно-правних техничара.

Уређење школског дворишта реализовано је из средстава буџета школе и уз помоћ донатора, без којих све ово не бисмо могли остварити. Овим путем желимо још једном да им се захвалимо и да их поменемо: Специјалистичка ординација Др Фигурек Прњавор, ГП Градип а.д. Прњавор, Металекс д.о.о. Прњавор, Еурогранд д.о.о. Прњавор, Хотел Нови Национал, Мартом д.о.о., Баумикс д.о.о. Прњавор, СЗР Ризба, Caffe bar Square , Caffe bar Modena, СЗТР Гала сласт, СЗУР Лим-профил и бивши гимназијалац Ђорђе Ратковац.

Надамо се да ће овај кутак постати мјесто за одмор и дружење ученика и професора, као и за одржавање појединих часова у природи.