НАГРАДНИ ИЗЛЕT

И ове године је, као и многих претходних, организован наградни излет за одјељење са најмањим бројем изостанака, a ове године то је било одјељење I1. Осим њих, на излет су ишли и ученици који су током протекле школске године остварили запажене резултате на такмичењима, али и ученице које су подигле највише књига из школске библиотеке. Ученици су ишли у пратњи педагогице Весне Игњатић и професорица Славице Шобот и Мирјане Сарић.

Како већ постаје традиција, одабрано мјесто за овогодишњи излет поново је била Балкана, туристичко-рекреативни центар, смјештен недалеко од Мркоњић Града. Полазак је био заказан за четвртак, 13. јун, у 9 часова, а ученици су добили прилику да један јунски дан проведу у природи, поред  језера, над којим се надвија бујно олистала шума. Упркос веома високој температури тога дана, расположења и енергије није мањкало. Одбојка поред језера, пливање у дијелу предвиђеном за купање, трчање шумском стазом, као и пикник испод олисталог дрвећа, неке су од активности којима су се ученици забавили тога дана.

При повратку у Прњавор, у вечерњим часовима, на лицима гимназијалаца се није могло скрити здраво руменило, помало препланула кожа и задовољство, због дана проведеног у раскошном зеленилу мајке Природе.