СВЕЧАНА ДОДЈЕЛА ДИПЛОМА МАТУРАНТИМА

Чињеница да је свечана додјела диплома матурантима због епидемиолошке ситуације ове године уприличена у просторијама школе, није умањила величину овог тренутка. Матуранти два одјељења општег и једног одјељења рачунарско-информатичког смјера, њих укупно 59, завршили су своје гимназијско школовање.

Директорица Школе, Љубинка Станић, обратила се свим ученицима завршног разреда како би им честитала, пожељела пуно среће и успјеха у наставку школовања, те уручила заслужене дипломе и поклоне најбољим матурантима.

Диплома ученику генерације уручена је Марку Грабасу, ученику IV3 рачунарско-информатичког смјера, заједно са дипломом „Вук Караџић“ и прикладним поклоном.

Наставничко вијеће је похвалило и Маркову колегиницу из одјељења, Весну Новаковић, за одличан успјех, примјерно владање и промовисање активизма младих у школи и локалној заједници, а ученицу IV2 општег смјера, Садету Ћуран, за одличан успјех, примјерно владање и позитивно дјеловање у одјељењу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Одјељење IV1 општег смјера је похваљено због примјерног владања, малог броја изостанака, одговорног понашања у извршавању школских обавеза и међусобне колегијалности, хуманости и подршке.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Након говора директорице Школе и подјеле диплома и поклона за ученике који су се истакли својим трудом, радом и залагањем, те примјерним владањем, услиједила је свечана додјела диплома.

Матурантима су дипломе уручили професори који су их пратили током њиховог четверогодишњег школовања, њихове одјељењске старјешине. Професорица Ивана Благојевић, професор Душко Радонић и професорица Мирјана Сарић искористили су ову прилику да се опросте са својим ђацима и пожеле им све најбоље у њиховом даљем животу.