У АКЦИЈИ “ПОПУНИМО ПРАЗНЕ ПОЛИЦЕ“ ПРИКУПЉЕНО ВИШЕ ОД 200 КЊИГА ЗА БИБЛИОТЕКЕ

Млади огранак Српског књижевног клуба „Таласи“ Прњавор je на иницијативу Аднана Селимовића, Анђеле Ћућић и Николине Савковић у акцији под називом „Попунимо празне полице“ прикупио више од 200 књига за потребе Народне библиотеке у Прњавору, библиотеке Основне школе „Бранко Ћопић“ и библиотеке Гимназије Прњавор коју користи и Центар средњих школа „Иво Андрић“ Прњавор.


106 књига прикупљено је захваљујући подршци ученика који су донирали књиге из кућне библиотеке, а акцију је подржала и Општина Прњавор куповином више од 100 нових књижевних наслова, посебно лектире.
„Акцији су се одазвали и професори Економског факултета у Бањалуци који су донирали десетак књига стручне литературе. Ове књиге ће сигурно бити од велике користи за студенте економије са подручја наше општине“ , рекао је један од иницијатора Селимовић.
„Жељели смо и да подстакнемо младе да читају, да писаној ријечи вратимо мјесто које јој припада“ , рекла је Николина Савковић.
Овим путем се у име свих ученика и радника ЈУ Гимназија Прњавор и ЈУ ЦСШ „Иво Андрић“ Прњавор желимо захвалити  МО СКК „Таласи“ Прњавор и Општини Прњавор на предивном поклону.