ХУМАНИТАРНЕ КАРАОКЕ

Хуманитарне караоке у организацији III-2 друштвено-језичког смјера на челу са одјељенским старјешином Сандом Кривдић, одржане 18. новембра 2022. године у Центру за културу, окупиле су велики број младих, али и оних нешто старијих грађана Прњавора, а све у циљу прикупљања новчаних средстава за одлазак ђака на матурску екскурзију.

Спој младости, пјесме и хуманости окупио је значајан број учесника, а прво мјесто од стране жирија припало је Катарини Стојановић, ученици другог разреда рачунарско-информатичког смјера Гимназије у Прњавору.

Иако је Ивана Симеунчевић била најмлађа учесница караока, успјела је да својом изведбом „Весели се српски роде“ заслужи прво мјесто од стране публике.

 

 

 

 

 

 

 

 

Друго мјесто од стране публике припало је Неди Стојчић, ученици трећег разреда језичког смјера Гимназије.

Ученици кажу да су задовољни са прикупљеним износом, с обзиром да је финансирање матурске екскурзије огроман терет на кућни буџет, а у знак захвалности, свим учесницима су обезбиједили скромне награде.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прњаворски гимназијалци се труде да сваке године олакшају одлазак на екскурзију организовањем бројних активности, а из руководства школе кажу да се радо одазову позиву ученика.

Добре забаве није недостајало, а захваљујући учесницима и грађанима који су подржали ученике прњаворске Гимназије, ученици овог одјељења сакупили су довољно средстава за финансирање одласка једног матуранта на екскурзију.

 

https://www.prnjavor.info/gimnazija-prnjavor-organizovala-humanitarne-karaoke-video/

Извор: ТВ К3