УЧЕНИЦИ И ПРОФЕСОРИ ПРОСЛАВИЛИ СВЕТОГ САВУ – ШКОЛСКУ СЛАВУ

Светом Литургијом, коју је, у присуству ученика и професора наше школе, у храму Светог великомученика Георгија у Прњавору, служио протонамјесник Радислав Нунић, почела је свечана прослава Светог Саве првог српског архиепископа, просветитеља и учитеља.

Након Литургије, у просторијама Школе одржан је пригодан културно-умјетнички програм, који су припремили и реализовали професори и ученици наше Школе. Програм се састојао од извођења химне Светом Сави, затим бесједе, рецитаторског дијела, пјевања празничних пјесама, као и истицања и награђивања успјеха ученика и професора.

 

 

 

 

 

 

 

 

Овом приликом, директорица школе Дајана Остојић похвалила је и наградила професоре и ученике који су током школске 2021/2022. године постигли значајне резултате на такмичењима и ваннаставним активностима. Они су награђени зато што су поносно представљали своју школу и наш град.

За учешће у припремама ученика и оствареним резултатима на регионалном и републичком такмичењу и раду  на подизању угледа и афирмацији школе похваљени су професори: Јованка Вишекруна, Ивана Благојевић, Живан Гачић, Златко Ивановић, Горана Ружичић, Слађана Маринковић, Робертина Милошевић и Љубица Нола. Посебну награду добио је Жељко Јелић, професор ликовне културе, чији су ученици постигли најзначајније резултате у претходној школској години.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поводом обиљежавања школске славе Светог Саве директорица школе је похвалила и наградила ученике који су  учествовали и остварили резултате на републичким  такмичењима и ваннаставним активностима и то: Анђелу Стојичић, Катарину Марјановић, Јулијану Гојковић, Милану Сандић, Милијану Ђумић, Николину Самац, Јовану Савић и Јована Цвијановић, ученика који је остварио најбољи резултат у претходној школској години.

Такође, у част првог српског просвјетитеља, у школи је уприличен традиционални славски обред и славски ручак, којем су, поред радника наше школе, присуствовали и радници ЈУ ЦСШ „Иво Андрић“ Прњавор.