УСПЈЕСИ НАШИХ БИВШИХ УЧЕНИКА

Поносни на лијепе вијести о успјесима наших бивших ученика, Драгоша Стругара и Аднана Селимовића, одлучили смо их подијелити са вама. Наиме, обојица су веома успјешни у занимањима која су изабрали. Драгош је након информатичких студија на универзитету у Инополису добио прилику да ради и да се усавршава у Facebook-у, о чему детаљније можете прочитати на сљедећем линку: https://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Dragos-Strugar-mladic-iz-Prnjavora-dobio-posao-u-Facebooku/685543?fbclid=IwAR3V0zSXJdHLO_W32_xMm83pSbRm8V2Jqtev2GbntkBiCmp-ariKYrGF-Kk

Аутор овог одлично написаног текста је млади новинар Аднан Селимовић, који је и током гимназијских дана био активан у многим културним активностима. Иза себе има објављену збирку пјесама, а аутор је и документарног филма „Кандиљи“ (https://www.prnjavorinfo.com/prikazan-film-kandilji-220-godina-gradske-dzamije-video/?fbclid=IwAR2Ud2_acG6y4aW8KGkqEnahYc71XSfvo2owLwqB_P2pp0cS6IfabCFwAag)

Не сумњамо да ћемо и у будућности имати прилику да читамо о овим изванредним младим људима, али и многим другим нашим ученицима.